SAD JE DOKAZAO ZAŠTO SU ŽENE POLUDELE ZA NJIH: Najjači frajer se skinuo go, pa pokazao i previše, ostavlja bez daha
Foto: Printscreen/@manfest2022

zanimljivo

SAD JE DOKAZAO ZAŠTO SU ŽENE POLUDELE ZA NJIH: Najjači frajer se skinuo go, pa pokazao i previše, ostavlja bez daha

Žene ne prestaju da uzdišu za popularnim glumcem

Objavljeno: 15:55h

Glumac Teo Džejms ne prestaje da osvaja srca publike. Trenutno sa ekipom serije "The Gentlemen" ruši sve rekorde gledanosti kako u svetu, tako i u našoj zemlji.

I dok devojke danas ne prestaju da uzdišu za njim, on je i ranije šokirao publiku seksi scenom u seriji "Beli Lotos".

U Seriji "Beli Lotos" Teo Džejms tumačio je lik Kamerona Babkoka, uspešnog biznismena, ipak jedna scena bila je posebno interesantna. Reč je sceni sa Obri Plazom u kupatilu iz 2022.

Teo je skinuo peškir i bio go kao od majke rođene, a snimak gde se jasno vidi njegov polni organ zaprepastio je sve i brzinom svetlosti postao viralan na mrežama. Pogledajte OVDE.

Teo Džejms
foto: PRINTSCREEN/TWITTER/OOCWHITELOTUS

Kadar je postao udarna tema na Tviteru zbog ogromnog polnog organa, a glumac je nekoliko meseci kasnije u intervjuu kod voditelja Džimija Kimela rekao da mora sve da razočara jer je u pitanju protetički penis koji je nosi za potrebe snimanja.

Inače, Džejmsu nije prvi put da se obnaži na malim i velikim ekranima. On se već pojavljivao go u serijama "The Time Traveler's Wife" i "Sanditon".

"U mom ugovoru piše da ne smem da radim ništa, a da pritom nisam potpuno go", našalio se glumac, dodajući da se oseća sasvim prirodno u trenucima kada se skine.

Ko je Teo Džejms?

Puno ime glumca je Teodor Piter Džejms Kinaird Taptiklis. Odrastao je u engleskom gradiću Asket. U mladosti je želeo da se bavi muzikom, ali je uloga u seriji "Downton Abbey", promenila njegov poziv.

Teo je u srećnom braku s irskom glumicom Rut Kirnei, koju je upoznao na fakultetu. Venčali su se 2018. godine i ponosni su roditelji dvoje dece.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir/I.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.